Zoek & Boek

Dé Oerol camping bij uitstek

Camping de Kooi is de meest centraal gelegen camping tijdens Oerol. En al jaren een begrip onder de Oerolganger. Op de camping is een gezellig eetcafé met zonnig terras. Hier kunt u terecht voor ontbijt, lunch, borrel en avondeten. Overdag en ’s avonds is het hier erg gezellig en zijn er diverse DJ’s en acts. Voor degenen die niet met een lege maag naar de tent willen zijn er tot laat heerlijke burgers verkrijgbaar in de Hamburger bar. Ook hebben we een voordelig kampeer arrangement.

Oerol kampeer arrangement

Kamperen op De Kooi tijdens Oerol

Er zijn diverse mogelijkheden om te overnachten op de Oerol camping van Terschelling.

Boek het Oerol arrangement
– Neem uw eigen tent mee en boek hier
– Huur een losse tent via Primakamp

Oerol kampeer arrangement

Camping De Kooi biedt in samenwerking met Fiestverhuur Zeelen en Primakamp tentenverhuur de mogelijkheid om uw fiets + tent + camping in 1x te boeken. Het arrangement is bedoeld voor 2-personen en kan worden geboekt voor het eerste Oerol weekend, een midweek of het tweede weekend. Meer informatie over dit arrangement vindt u hier. Boeken kan gemakkelijk en snel via Primakamp tentenverhuur.

Naast het boeken van een arrangement kunt u ook een losse tent laten plaatsen door Primakamp. Compleet ingericht en geen gedoe met opzetten.


Oerol impressie Instagram

Oerol festival 2022

Oerol 2022 : vrijdag 10 juni t/m zondag 19 juni

Tijdens dit tiendaagse culturele festival dient het gehele eiland als podium voor theater, kunst en muziek. Er zijn twee festivalterreinen; het betonningsterrein in West-Terschelling en de Westerkeyn in Midsland. De camping ligt centraal tussen deze twee locaties. Camping de Kooi is dé Oerol camping voor oudere jongeren en jongere ouderen. Voor meer informatie over de programmering en om uw festival bandje te bestellen bezoek oerol.nl.

oerol festivalbandje

Fiets huren tijdens Oerol

Tijdens Oerol verzorgen de fietsverhuur-bedrijven gratis het bagagevervoer naar en van de camping. Bij aankomst op het eiland huurt u een fiets op de haven en de betreffende verhuurder brengt uw bagage naar de camping. Op de dag van vertrek wordt de bagage weer opgehaald en naar de haven gebracht. U dient er zelf voor te zorgen dat uw bagage op de boot komt. Vraag uw rijwielverhuurder naar de mogelijkheden.

Oerolfiets.nl