Zoek & Boek

Kamperen met het gezin
Vanaf 1 nov kunt u boeken voor het seizoen 2024

Camping de Kooi is een leuke familiecamping centraal gelegen op Terschelling. De camping is tijdens het hoogseizoen (half juli tot half aug) het meest geschikt voor gezinnen met jonge kinderen (<14jaar). De camping ligt tussen duinen, bos en polder. Niet alleen de camping, maar ook de omgeving bieden u en de kinderen talloze mogelijkheden om zich goed te vermaken. Tijdens het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Wij delen de kampeervelden in op leeftijd van de kinderen, zodat ze snel vriendjes maken en de ritmes gelijk liggen. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste plek.

tarieven reserveren

Het kampeerterrein

De terreinen worden in het midden vrij gelaten voor sport en spel. Ook is er een speeltuin en zijn er twee volleybalvelden. Het kampeerterrein is autovrij, met uitzondering van de dag van aankomst en vertrek voor het laden en lossen van de kampeerspullen. Onze camping beschikt over vele faciliteiten voor een fijne vakantie op Terschelling. Bekijk de plattegrond om een indruk te krijgen van het kampeerterrein.

Kamperen met eigen kampeermiddel

Er gaat niets boven kamperen met eigen tent, caravan of camper. De Kooi is een toeristische camping zonder stacaravans. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en kindvriendelijk. De ware kampeerder zal zich dan ook uitstekend thuis voelen op onze camping. Er zijn zowel plaatsen met als zonder elektriciteit. Van knus en beschut tot weids met uitzicht. Geef daarom bij het reserveren uw wensen door en we verwerken deze zo goed mogelijk in de plaats.

 Accommodaties
Accommodaties

Geen gedoe met kampeermiddelen, geen tentstokken kwijt en geen getreuzel met een caravan. Alles staat klaar. Slaap in een comfortabele safaritent of tinyhouse van Camping de Kooi. Diverse aankomst en vertrekdagen mogelijk. Nieuwsgierig? Wij informeren u graag.

overnachten
 Primakamp tent huren
Primakamp tent huren

Camping de Kooi werkt al vele jaren samen met Primakamp Tentenverhuur. Hier kunt u terecht voor een goede degelijke huurtent met inventaris. Speciaal voor u neergezet op een plek naar keuze. Deze tenten zijn niet online te boeken via onze website maar alleen rechtstreeks via de site van Primakamp.

meer info