De Oerol Camping ! Er is weer plek ook zonder boeking. (update 16 juni)

Camping de Kooi is de meest centraal gelegen camping tijdens Oerol. Met een gezellig eetcafé voor ontbijt, lunch en avondeten. 's Avonds gaan de stoelen eruit en wordt het nog tot laat erg gezellig met diverse DJ's en acts. En voor degenen die niet met een lege maag naar de tent willen is de bekende Kooiburger (met eilander rundvlees) tot laat in de nacht te verkrijgen.

Het thema van 2019 is: 'Sense of place'. Tijdens dit tiendaagse culturele festival dient het gehele eiland als podium voor theater, kunst en muziek. Er zijn twee festivalterreinen; het betonningsterrein in West en de Westerkeyn in Midsland Noord. De camping met eetcafé ligt centraal tussen deze twee locaties.  Camping de Kooi is  Oerolcamping voor oudere jongeren en jongere ouderen.
Voor meer informatie over het Oerolfestival kijkt u op www.oerol.nl.

Tijdens Oerol verzorgen de rijwielverhuurbedrijven gratis het bagagevervoer naar en van de camping. Bij aankomst op het eiland huurt u een fiets op de haven en de betreffende verhuurder brengt uw bagage naar de camping. Op de dag van vertrek wordt de bagage weer opgehaald en naar de haven gebracht. U dient er zelf voor te zorgen dat uw bagage op de boot komt. Vraag uw rijwielverhuurder naar de mogelijkheden.

Regel hier uw fiets en bagagevervoer !

Let u op dat u zich eerst meldt bij de receptie en dat u pas na ontvangst van het plaatsbewijs uw tent kunt opzetten?!

 

reserveren