Zoek & Boek

Info mbt Corona-vouchers, annuleringen en verschuivingen

(update 10 januari)

Camping de Kooi is vooralsnog gewoon geopend vanaf 15 april met bijbehorende sanitair. Mochten wij toch door maatregelen van de overheid het sanitair niet openbaar kunnen openen, dan zullen wij met een regeling komen welke hier onderaan wordt aangegeven.

-U kunt in ieder geval altijd vanaf 15 april kamperen als u:
Beschikt over een camper, caravan of tent met eigen toilet/ douche.
(m.a.w. volledig zelfvoorzienend). Warm-en koud water halen en het legen van vuilwater-cassettes is en blijft altijd mogelijk.

Regeling 2022

-Voor alle gasten die hun vakantie hebben geboekt in het seizoen 2022 en niet willen of kunnen komen door hun eigen beslissing. Het betreft hier situaties waarbij de camping inclusief sanitair open is. Wij bieden u dan aan de boeking gratis te verschuiven verder in het seizoen 2022 binnen onze mogelijkheden. Kortingen kunnen niet worden meegenomen naar het hoogseizoen. Het definitief annuleren van uw vakantie, zonder dat camping de Kooi hierbij als schuldige is aan te wijzen, geeft geen recht op restitutie. Wij zullen dan vooralsnog de Recron-voorwaarden hanteren bij annuleren.

-Als camping de Kooi door maatregelen van de overheid haar deuren niet mag openen met het sanitair dan mag u de vakantie 13 maanden doorschuiven na de originele vertrekdag van de eerst gemaakte boeking. Wilt u, of kunt u hier geen gebruik van maken dan kunt u 75% van het reeds betaalde bedrag retour vragen.
Als voorbeeld: U heeft een totaal boeking van 150 euro. U heeft 75,- (50%) aanbetaald. Bij annuleren krijgt u dan 56,25 retour. Het overige deel (25%) zullen als administratie kosten worden beschouwd. Om van deze regeling gebruik te maken moet er wel aan de betalingsregelingen van camping de Kooi zijn voldaan. Zie uw boeking voor de betalingsregelingen en termijnen. (Let wel: Dit is dus als we van de overheid niet open zouden mogen met de camping incl sanitair).

Alle regelingen zoals voorgesteld zijn persoonsgebonden en dus niet verhandelbaar. Wij attenderen u erop dat sommige verzekeringen het annuleren wel dekken en adviseren u dan ook contact op te nemen met uw verzekeraar. ( Bijvoorbeeld ziekteverschijnselen)
Voor vragen, uitleg of wat dan ook.
U kunt ons maandag, woensdag en vrijdag bereiken tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Tel: 0562442743. Of stuur een mailtje naar : mail@campingdekooi.nl 

Naast het kampeer protocol corona zijn de algemene regels van het Rivm van kracht.
Bij griep mag u niet komen kamperen. Neem thuis uw temperatuur op voordat u gaat afreizen. Bij het ontstaan van klachten op Terschelling dient u dit direct te melden bij de huisarts. Gelieve ons ook te informeren. Was regelmatig uw handen en droog goed af. Neem desinfecterende middelen mee en gebruik deze regelmatig. Hoest en nies in uw elleboog. Houdt gepaste afstand (1,5m) van anderen. Gebruik mondkapjes. Schud geen handen. Samenscholing wordt niet getolereerd. Het niet nakomen of overtreden van de regels geeft ons het recht het verblijf te eindigen zonder enige vorm van restitutie. Dit staat wat hard op papier maar alleen zo kunnen en mogen wij open.

Groetjes vanaf de Kooi en graag tot snel