Zoek & Boek

Corona update: 19 mei  

Eetcafé de Kooi is per 1 juni geopend ! U kunt hier terecht voor een drankje en kleine hapjes, frietjes en snacks. Gaandeweg zullen wij de kaart uitbreiden. U kunt als gast van ”eetcafé” de Kooi uiteraard gebruik maken van de toiletten.

Beste kampeerder van camping de Kooi, 
Er is een protocol welke wij hanteren om de 1.5 meter maatschappij te waarborgen. Blijft u in de tussentijd de regels hanteren zodat we met zijn allen zo snel mogelijk weer wat extra ruimte krijgen.

U kunt kamperen als u:
-Beschikt over een camper of caravan met eigen douche en toilet (volledig zelfvoorzienend) dan bent u uiteraard ook welkom. Ook zijn er bij de kampeerwinkels diverse oplossingen om zelfvoorzienend te worden. Warm-en koud water halen en het legen van vuilwater-cassettes is mogelijk.
Er zullen buiten een aantal koud water douches komen. De toiletten van het eetcafé zijn per 1 juni geopend.

Op de camping zijn de algemene maatregelen van de Rivm van kracht. Gelieve zoveel mogelijk per telefoon/mail te communiceren met receptie. Bij griep mag u niet komen kamperen. Neem thuis uw temperatuur op voordat u gaat afreizen. Bij het ontstaan van klachten op Terschelling dient u dit direct te melden bij de huisarts. Gelieve ons ook te informeren. Was regelmatig uw handen en droog goed af. Neem desinfecterende middelen mee en gebruik deze regelmatig. Hoest en nies in uw elleboog. Houdt gepaste afstand (1,5m)van anderen. Schud geen handen. Samenscholing wordt niet getolereerd. Het niet nakomen of overtreden van de regels geeft ons het recht het verblijf te eindigen zonder enige vorm van restitutie. Dit staat wat hard op papier maar alleen zo kunnen en mogen wij open.
Wij hopen dat er daarna stapsgewijs wat meer ruimte komt.

Update regeling 19 Mei: Regeling tot 26 juni.

Info mbt Corona-vouchers, annuleringen en verschuivingen
Hier even de praktische zaken  voor alle gasten die hun vakantie hebben geboekt in de periode tussen 17 april en 26 juni 2020. En welke niet kunnen of willen komen. We rekenen nog steeds op wat extra mogelijkhedenvan de overheid maar begrijpen als u daar niet op wilt wachten. Daarom onderstaande opties.

Onderstaande regelingen zijn mede tot stand gekomen op advies van de Hiswa-Recron en de Terschellinger campinghouders vereniging. 

-De boekingen die in de periode 17 april t/m 26 juni vallen, kunnen kosteloos worden verschoven verder in het seizoen van 2020 indien er mogelijkheden zijn. Mits wordt voldaan aan de betalingsregelingen zoals terug te vinden in uw boeking (100 % betaald). Mocht uw boeking met het verplaatsen duurder worden, dan zal er een bijbetaling moeten plaatsvinden. Wordt uw boeking goedkoper dan vindt er geen restitutie plaats. Om verplaatsingen nog beter mogelijk te maken zullen we langer openblijven dan u van ons gewend bent.
Namelijk i.i.g. tot en met 2 oktober. 

-Boekingen die in de periode 17 april- 26 juni plaatsvinden en 100 % hebben betaald kunnen het gehele jaar verschuiven. Lukt u dit niet dan krijgt u een voucher van 75% welke 13 maanden geldig is vanaf de originele aankomstdatum.
Let wel! Dit geldt bij 100% betaalde boekingen. Dus als u nog een gedeelte moest betalen, dan loont het in sommige gevallen dit alsnog te doen. Aanbetalingen geven op zichzelf geen recht om van bovenstaande regeling gebruik te maken.

-Bij definitief annuleren in de periode 17 april 26 juni mogen wij ons wettelijk beroepen op de Recron-voorwaarden. Namelijk dat u een bepaald percentage van het totaalbedrag aan ons verschuldigd bent, afhankelijk van de datum van annuleren. Omdat we graag iets willen betekenen in deze situatie van overmacht, stellen wij een ruimere regeling op dan wordt geadviseerd. Wij zullen bij annuleringen van boekingen die binnen de periode 17 april- 26 juni vallen, akkoord gaan met de reeds betaalde vooruitbetaling.
Wij wijzen u nogmaals op de mogelijkheid te schuiven. En de 75% vouchers.

Mocht u een boeking willen laten vervallen na 26 juni, dan zullen wij de Recron-voorwaarden hanteren. En het eventuele tegoed in de vorm van een voucher toezenden. Boekingen na1 juni kunnen vooralsnog gewoon doorgaan en geven geen recht op teruggave. De Kooi is namelijk gewoon open als kampeerterrein. Verschuivingen zijn in principe mogelijk voor boekingen welke 100 % betaald zijn.
Als wij uw vakantie door de maatregelen van overheid niet door kunnen laten gaan dan zal er een passende oplossing komen.

Restitutie is in alle gevallen niet mogelijk. Alle regelingen zoals voorgesteld zijn persoonsgebonden en dus niet verhandelbaar. Wij attenderen u erop dat sommige verzekeringen het annuleren wel dekken en adviseren u dan ook contact op te nemen met uw verzekeraar. Wij hopen dat u onze coulance regeling waardeert. Voor vragen, uitleg of wat dan ook. U kunt ons bereiken op maandag, woensdag en vrijdag.  Tussen 11:00 uur en 16:00 uur. Tel: 0562442743. Of stuur een mailtje naar  mail@campingdekooi.nl 

Groetjes vanaf de Kooi en graag tot snel, Dirk-Jan, Marloes en Josje
en uiteraard Manon van de receptie.