Tinyhouse Terschelling huren

Vanaf 2023 nieuw in de verhuur.


Deze echte Tiny houses zijn gemaakt met duurzame materialen en zijn van alle gemakken voorzien en slim ingericht. In het luxe huisje is er plek voor 4 personen.

Boven in de ‘loft’ is een tweepersoons ‘bed’ met 2 losse matrassen welke ook uit elkaar kunnen worden geschoven. Hier kunt u ook de ‘sterrenhemel’ bekijken door het dakraam boven het bed. De loft is niet geschikt voor mindervaliden.

Beneden is er een ruim uitschuif bed onder het podium/zitgedeelte. In het huisje is een douche, wc, vaatwasser, koelkast met vriesvakje, oven, inductie kookstel voor 2 pannen, verwarming en airco. Kijk hier voor de gehele inventarislijst. Onder het overdekte terras buiten is een leuke zit met kussens en voor het huisje staat een picknicktafel. Bedlinnen is inbegrepen. 4 handdoeken en 2 theedoeken. Bij een verblijf van meer dan 7 dagen kunt u het linnen een keer omruilen.

De foto’s in de afbeeldingen zijn alleen ter illustratie. Omdat wij ze nieuw aan het plaatsen zijn is er nog geen eigen beeldmateriaal. Het geeft echter een redelijk goed beeld zoals wij ze van plan zijn te gaan inrichten en plaatsen. De huisjes staan midden op de camping, op het veldje ‘Achter de Tuinen” in de buurt van enkele Safaritenten. Ze staan met de opening op het zuiden. De huisjes staan op Nederlands kenteken en zijn verrijdbaar en daarom zijn dit echte Tiny houses.

Wisseldagen op maandag en vrijdags. Te huur voor lang weekend, midweek, of week. Tijdens Oerol is deze accommodatie alleen voor de gehele periode 9 juni- 19 juni te huur. Maatwerk nodig? Stuur dan een mail naar mail@campingdekooi.nl.

Let op dat het te alle tijden een reserveringsaanvraag betreft via het boeksysteem. De aanvraag moet door ons eerst nog goed worden bekeken. Wacht dus met plannen en boot boeken voordat u de definitieve reservering van ons heeft ontvangen. LET OP! Geen huisdieren.

Het huisje is geschikt voor 1 tot 4 personen. Er is een kinderstoel en bedje bij te reserveren. I.v.m. met de trap en de ‘loft’ adviseren wij niet deze accommodatie te huren met al te kleine kinderen die al ‘kunnen’ klauteren. Ons advies is vanaf 4 a 6 jaar. Heeft u vragen of speciale wensen? Laat het ons weten. Tot ziens op Terschelling, tot ziens op ‘De Kooi’