Tinyhouse Terschelling

Onze echte Tiny houses zijn gemaakt met duurzame materialen en zijn van alle gemakken voorzien en slim ingericht. In het luxe huisje is er plek voor 4 personen.

Indeling huisje

Boven in de ‘loft’ is een tweepersoons ‘bed’ met 2 losse matrassen welke ook uit elkaar kunnen worden geschoven. Hier kunt u ook de ‘sterrenhemel’ bekijken door het dakraam boven het bed. De loft is niet geschikt voor mindervaliden.

Van alle gemakken voorzien

Beneden is er een ruim uitschuif bed onder het podium/zitgedeelte. In het huisje is een douche, wc, vaatwasser, koelkast met vriesvakje, oven, inductie kookstel voor 2 pannen, verwarming en airco. Kijk hier voor de gehele inventarislijst. Onder het overdekte terras buiten is een leuke zit met kussens en voor het huisje staat een picknicktafel. Bedlinnen is inbegrepen. 4 handdoeken en 2 theedoeken. Bij een verblijf van meer dan 7 dagen kunt u het linnen een keer omruilen. De huisjes staan midden op de camping, op het veldje ‘Achter de Tuinen” in de buurt van enkele Safaritenten. Ze staan met de opening op het zuiden. De huisjes staan op Nederlands kenteken en zijn verrijdbaar en daarom zijn dit echte Tiny houses.

Het huisje is geschikt voor 1 tot 4 personen. Er is een kinderstoel en bedje bij te reserveren. We adviseren echter vanwege de ruimte geen kinderbedje te plaatsen i.v.m. met de trap en de ‘loft’ adviseren wij niet deze accommodatie te huren met al te kleine kinderen die al ‘kunnen’ klauteren. Ons advies is vanaf 4 a 6 jaar. Heeft u vragen of speciale wensen? Laat het ons weten.

Periodes en prijzen

Te huur voor lang weekend (3 dgn), midweek, of week. De wisseldagen in het hoogseizoen zijn vrijdag en zondag in de periode 5 juli tot en met 24 augustus. Tijdens Oerol is deze accommodatie alleen voor de gehele periode 7 juni- 16 juni te huur. (1725,-) Prijzen variëren van 840,- in het laagseizoen tot 1102,50 in het hoogseizoen per week. Alle prijzen zijn ex toer belasting en 9,- adm kosten. En afhankelijk van aankomstdag, periode, feestdagen etc. Maatwerk nodig? Stuur dan een mail naar mail@campingdekooi.nl.

Reserveringsaanvraag

Let op dat het te alle tijden een reserveringsaanvraag betreft via het boeksysteem. De aanvraag moet door ons eerst nog goed worden bekeken. Wacht dus met plannen en boot boeken voordat u de definitieve reservering van ons heeft ontvangen. LET OP! Geen huisdieren.


Tinyhouse 1. Smient

In het hoogseizoen (5 juli t/m 24 aug) zijn de tinyhouses per week te boeken.
Tinyhouse Smient (bovenste boekingsmatrix) heeft als wisseldag zondag en
Tinyhouse Wilde Eend (onderste boekingsmatrix)heeft de wisseldag op vrijdag.


Tinyhouse 2. Wilde Eend

In het hoogseizoen (5 juli t/m 24 aug) zijn de tinyhouses per week te boeken.
Tinyhouse Smient (bovenste boekingsmatrix) heeft als wisseldag zondag en
Tinyhouse Wilde Eend (onderste boekingsmatrix)heeft de wisseldag op vrijdag.