Zoek & Boek

De Oerol camping bij uitstek

Camping de Kooi is de meest centraal gelegen camping tijdens Oerol. En al jaren een begrip onder de Oerolganger. Op de camping is een gezellig eetcafé met zonnig terras. Hier kunt u terecht voor ontbijt, lunch, borrel en avondeten. Overdag en ’s avonds is het hier erg gezellig en zijn er diverse DJ’s en acts. Voor degenen die niet met een lege maag naar de tent willen zijn er tot laat heerlijke burgers verkrijgbaar in de Hamburger bar.

Oerol impressie Instagram

Oerol festival 2020

Tijdens dit tiendaagse culturele festival dient het gehele eiland als podium voor theater, kunst en muziek. Er zijn twee festivalterreinen; het betonningsterrein in West-Terschelling en de Westerkeyn in Midsland. De camping ligt centraal tussen deze twee locaties. Camping de Kooi is dé Oerol camping voor oudere jongeren en jongere ouderen.

Kamperen op De Kooi tijdens Oerol

Er zijn diverse mogelijkheden om te overnachten op de Oerol camping van Terschelling.

– Huur een tent via Primakamp
– Boek een arrangement via Oerol
– Of neem je eigen tent mee en reserveer hier

U kunt een tent laten plaatsen door Primakamp. Ingericht en geen gedoe met opzetten. Daarnaast is er ook een arrangement van Oerol waar u een tent kunt huren voorzien van stoeltjes en matjes. Of neem uw eigen tent mee en boek uw tentplaats rechtsreeks via ons reserveringsformulier.

Fiets huren tijdens Oerol

Tijdens Oerol verzorgen de fietsverhuurbedrijven gratis het bagagevervoer naar en van de camping. Bij aankomst op het eiland huurt u een fiets op de haven en de betreffende verhuurder brengt uw bagage naar de camping. Op de dag van vertrek wordt de bagage weer opgehaald en naar de haven gebracht. U dient er zelf voor te zorgen dat uw bagage op de boot komt. Vraag uw rijwielverhuurder naar de mogelijkheden.

Oerolfiets.nl