Faciliteiten Camping de Kooi.

Camping de Kooi heeft goede sanitaire voorzieningen. Er zijn o.a. een babybadkamer, baby verschoonplaatsen en familie-douches. Er is een wasserette met drie wasmachines, twee droogtrommels en een strijkgelegenheid. Overdekte afwasplaatsen met gratis warm water. En gratis Wifi (nieuw in 2017).

Voor de kinderen is er een leuke en veilige speeltuin. Ook  zijn er twee volleybalvelden en voetbaldoeltjes. In de zomervakantie worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Denk hierbij aan volleybaltoernooien, buikglijden, waterspelen in het duinmeertje, hutten bouwen met de boswachter, schminken, het Brandaris springkussen etc. 

In de voormalige boerderij is een gezellig eetcafé dat geopend is vanaf Oerol tot september.
Het kantoor - waar u terecht kunt voor inschrijving, informatie, bibliotheek, koelelementen, het huren van een safe-loket en de post - vindt u ook in deze boerderij. Op de camping zijn gediplomeerde EHBO-ers en AED-ers aanwezig. De AED hangt naast de ingang van de receptie.

Electriciteit ( tot 10 Ampère ) is aanwezig, maar denkt u eraan dit bij de reservering aan te geven. Als u een plek met electra bij ons heeft gehuurd, heeft u een geaard snoer (+-15m) nodig en een campingverloopje. 

Op zeer korte afstand bevindt zich een kleine supermarkt die geopend is van mei tot eind augustus.
Tijdens het hoogseizoen is er een filiaal van Zeelen rijwielverhuur op de camping geopend.

Eetcafé met ruim terras.
In de voormalige boerderij is een gezellig eetcafé. Hier kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Of om lekker iets te drinken. Het eetcafé is geopend vanaf Oerol tot eind augustus. .